Når du starter sletting opprettes en verifisert slettesak for Nexus-kontoen og personopplysningene som er knyttet til den.
Opplysninger som ikke lenger skal beholdes slettes eller anonymiseres. Data som eventuelt må beholdes på grunn av lov, regnskap, sikkerhet eller dokumentasjonskrav begrenses til det formålet.
Denne innloggingen kan bare brukes til personvernforespørsler. Du kan bruke den også under en suspensjon.
Du må verifisere kontoen før sletting kan startes.
Logg inn i Min Nexus med Nexus-ID + PIN, eller bruk den registrerte brukerinnloggingen.
Knappen aktiveres først når kontoen er verifisert og alle tre bekreftelsene er krysset av.